De trends voor buitenverlichting in 2023

De zomer liet lang op zich wachten. Toch kan je maar beter voorbereid zijn op lange warme zomeravonden in de tuin of op je terras. Waar de laatste zonnestralen, hoe laat ook, altijd veel te vroeg verdwijnen. Met deze trends voor buitenverlichting hopen we je te inspireren en uit te laten kijken naar deze momenten. Wij zijn klaar voor die eindeloze zomeravonden en we willen dat jij dat ook bent.

Oplaadbaar

Tegenwoordig is alles draagbaar en oplaadbaar, dus ook lucide buitenverlichting. De beperking van een kabel zorgt ervoor dat je die geweldige nieuwe lamp niet zomaar kunt zetten waar je wilt. Een verlengkabel is ook altijd zo’n gedoe, toch?

Daarom hebben we bij Lucide ons bij de zomercollectie gefocust op stijlvolle oplaadbare buitenverlichting. Zo kan je jouw avond perfect verlichten en de ideale sfeer scheppen om tot lang na zonsondergang te blijven genieten van het warme weer waar we altijd zo naar uitkijken.  

 

Verplaats- en meeneembaar

 

Het handige aan oplaadbare lampen is om de constante nood aan een stopcontact te kunnen verwaarlozen. Hierdoor heb je enorm veel vrijheid om je lamp mee te nemen naar de plaatsen waar jij hem nodig hebt. Je hoeft je niet eens te beperken tot je eigen terras, balkon of tuin. Een picknick in het park? Een avondwandeling? Of ’s avonds laat nog de post binnenhalen? Hier helpt onze lamp JOE  je graag bij verder, want met zijn handvat is hij ongelooflijk makkelijk mee te nemen en met zijn ongecompliceerd design voelt hij zich overal thuis. En zelfs als je Joe een maatje te groot vindt, hebben we ook nog LITTLE JOE en deze met verschillende kleuren handvatten. Iets kleiner maar ook iets pittiger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastelkleuren

 

Pastel in plaats van fel. Door de populariteit van beige en aardetinten in het interieur zijn ook de pastelkleuren aan een opmars begonnen. Doordat de kleuren makkelijk met elkaar en met de beigetinten te combineren zijn, hebben ze de harten van talrijke designers, interieurliefhebbers en influencers (opnieuw) veroverd.

Pastel is zachter in het interieur dan felle uitgesproken kleuren, hierdoor vinden mensen rust en ontspanning in hun eigen inrichting. Door het gebrek aan felle uitgesproken kleuren is pastel tijdlozer, mensen zijn er minder rap op uitgekeken omdat het minder expressief is, maar toch een aangename diversiteit creëert.

Om aan deze verwachtingen te voldoen hebben we de Justine ontworpen. Tijdloze kleuren met een nog tijdlozer design. Justine voelt zich thuis in meerdere interieurstijlen en staat met trots op jou buitentafel te pronken. Jouw gezellige BBQ met vrienden, net dat tikkeltje gezelliger met Justine.

 

 

 

Felle kleuren

 

Smaken kunnen verschillen, de ene persoon zweert bij pastel, de andere wil het liever wat feller, geen zorgen dan! Felle kleuren blijven, ondanks de opmars van pastel, nog altijd zeer populair. Om op deze vraag te voldoen hebben we onze Joy lampen zo fel mogelijk gemaakt. Met zijn zes kleuren wordt deze lamp de Joy van jouw favoriete buitenplek, want zelfs als ze uitstaat schittert ze.

To grill or not to grill?

Als we het over grillen hebben dan hebben we het uiteraard over modegrillen. Iedere zomer is anders en iedere zomer zijn er nieuwe grillen. Daarom willen we, ondanks hiermee rekening te houden, altijd voor een tijdloos design gaan. Iets ontwerpen waar we echt trots op zijn en waar je meerdere zomers van kan genieten, zodat je iedere zomer de trend kan zetten.

Wil je meer tips over hoe je jouw tuin zo gezellig mogelijk kan verlichten?
Kijk dan zeker eens naar onze blog:

Met dit lichtplan maak jij van je tuin een meesterwerk!